Juventus wint in extremis van taai Lazio dankzij Dybala

4-3-2018 08:45 - Door: MaxKoehorst

Juventus wint in extremis van taai Lazio dankzij Dybala

Juventus nam het zaterdagavond op tegen Lazio Roma in Rome. Het was aan beide kanten geen denderende pot voetbal maar uiteindelijk trok Juve tóch aan het langste eind door een late goal van Argentijn Paulo Dybala.

Vervolg: Juventus wint in extremis van taai Lazio dankzij Dybala

Door de goal grijpt Juventus wederom de zege en kan het nog steeds achter nummer 1 Napoli aan, die maar 1 punt meer heeft dan Juventus. De ploeg uit Turijn heeft het zelden gemakkelijk in Rome als ze tegen Lazio spelen en vandaag was het dus ook weer eens feest tegen de club van Stefan de Vrij.

 

Meermaals waren Mario Mandzukic en Dybala dichtbij een goal voor Juventus maar Stefan Radu en De Vrij wisten de pogingen tegen te houden. Lazio had kleine kansen maar had bijna een penalty gekregen toen oud-Liverpool speler Lucas Leiva tegen de grond werd gekleund, de club kon echter niet rekenen op de steun van de arbitrage die het geen ernstige overtreding vonden.

 

Uiteindelijk moest het ‘wonderkind van Turijn’ de club wederom redden in extremis; hij schoot in de allerlaatste minuut zijn ploeg naar een zege tegen het taaie Lazio. Zo kan Massimiliano ‘Max’ Allegri alsnog tevreden zijn en begint de heldenstatus van de Argentijnse aanvaller steeds grotere vormen aan te nemen.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Juventus wint in extremis van taai Lazio dankzij Dybala

Een korte samenvatting: Juventus nam het zaterdagavond op tegen Lazio Roma in Rome. Het was aan beide kanten geen denderende pot voetbal maar uiteindelijk trok Juve tóch aan het langste eind door een late goal van Argentijn Paulo Dybala..

Meest gelezen