Carrasco en Gaitán krijgen direct doelpuntenfestijn om hun oren

4-3-2018 08:15 - Door: MaxKoehorst

Carrasco en Gaitán krijgen direct doelpuntenfestijn om hun oren

Zaterdagmiddag speelde Shanghai SIPG tegenover Dalian Yifang. Datzelfde Yifang dat een week geleden Yannick Carrasco en Nicolas Gaitán overnam, kwam dus in actie tegen de topclub uit Shanghai.

Vervolg: Carrasco en Gaitán krijgen direct doelpuntenfestijn om hun oren

En dat hebben ze geweten; Braziliaan Oscar (ex-Chelsea) had maar een minuut nodig om de bal er in te leggen en zo werd het dus een heus feest voor de club van Carrasco, Gaitán maar ook José Fonte (oud-Southampton). Het werd echter pas gênant toen Oscar binnen 20 minuten nog een keer mocht scoren en in de rust al een stand van 3-0 op het bord stond. De nieuwkomers wisten niet wat er allemaal gaande was en konden in de tweede helft het tij ook niet meer keren.

 

Sterker nog; het werd alleen maar erger voor de club. De ploeg van trainer Vítor Pereira met onder meer Oscar, Hulk en Elkeson in de selectie, gingen totaal aan de haal met de club van Chinees Ma Lin. Binnen een half uur stond het 7-0 op het scorebord door een hattrick van Wu Lei en nóg een goal van Oscar. Lü Wenjun tekende voor het slotakkoord; 8-0.

 

De fans van Yifang waren verreweg van tevreden met de prestaties en de spelers zullen dit nog lang te horen krijgen. Dit was ook nog eens de eerste speeldag van de Chinese competitie, een fikse tegenvaller dus.

 

Gaitán en Carrasco kwamen vorig week over voor maar liefst 48 miljoen euro van Atlético Madrid en zullen misschien nu al twijfelen aan hun stap.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Carrasco en Gaitán krijgen direct doelpuntenfestijn om hun oren

Een korte samenvatting: Zaterdagmiddag speelde Shanghai SIPG tegenover Dalian Yifang. Datzelfde Yifang dat een week geleden Yannick Carrasco en Nicolas Gaitán overnam, kwam dus in actie tegen de topclub uit Shanghai..

Meest gelezen