Mustafa Saymak wil graag naar Spanje vertrekken

3-3-2018 21:20 - Door: NicoPeters

Mustafa Saymak wil graag naar Spanje vertrekken

Mustafa Saymak, de smaakmaker bij PEC Zwolle, heeft een aflopend contract bij PEC en denkt dat hij na dit seizoen in het buitenland speelt. De 24-jarige Saymak zou graag bij een Spaanse club tekenen.

Vervolg: Mustafa Saymak wil graag naar Spanje vertrekken

‘Wat ik wil? Het liefst ga ik naar een mooie grote competitie. Spanje bijvoorbeeld. Ik heb nu negen goals gemaakt. Dat moeten dubbele cijfers worden. Als ik er nog drie of vier maak, komt die club uit Spanje misschien straks wel’, zei hij tegen De Stentor. Saymak ziet het niet echt zitten om langer in de Eredivisie te spelen.

‘Die kans acht ik niet heel groot, maar ik sluit het ook niet uit. Er is interesse van Nederlandse clubs. Het is alleen wel zo dat hetgeen wat ik in Zwolle heb, niet inruil voor een andere club in Nederland, als daar sportief of financieel geen goede reden voor is. Vanuit het buitenland is er ook belangstelling. Ik wacht het rustig af, want ik heb geen haast’, aldus Saymak.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mustafa Saymak wil graag naar Spanje vertrekken

Een korte samenvatting: Mustafa Saymak, de smaakmaker bij PEC Zwolle, heeft een aflopend contract bij PEC en denkt dat hij na dit seizoen in het buitenland speelt. De 24-jarige Saymak zou graag bij een Spaanse club tekenen..