Premier League op zaterdag: Swansea grijpt West Ham en Son helpt Spurs aan zege

3-3-2018 22:35 - Door: MaxKoehorst

Premier League op zaterdag: Swansea grijpt West Ham en Son helpt Spurs aan zege

De Premier League op zaterdag heeft weer eens leuke wedstrijden en verhalen opgeleverd, op V-Bal zie je alle hoogtepunten op een rijtje.

Vervolg: Premier League op zaterdag: Swansea grijpt West Ham en Son helpt Spurs aan zege

Swansea City aan de haal met West Ham

Swansea City heeft zaterdag goed werk verricht in hun strijd om handhaving, de club had namelijk geen kind aan West Ham United. Nederlander Mike van der Hoorn kon zelfs nog tekenen voor de 2-0 en binnen de kortste keren stond het via Jordan Ayew en Andy King 4-0 voor de club. Alleen Michail Antonio kon nog wat terugdoen voor zijn club en tekende voor het slotakkoord; 4-1. Swansea staat nu op plaats 13, West Ham op 14. Het gat met de degradatiestreep bedraagt maar 3 punten.

 

Watford kan weer omhoog kijken

Watford heeft eindelijk weer een keer gewonnen in de Premier League. Het lukte de club de afgelopen tijd niet goed om hun oude vorm te hervinden maar na de zege van vandaag op West Bromwich Albion kan de ploeg weer omhoog kijken. Troy Deeney maakte een einde aan een hopeloze 0-0 met nog maar een kwartier op de klok. Door de goal van Deeney staat de club op plaats 9 en dus boven Everton en AFC Bournemouth. Trainer Javi Gracia kan en mag tevreden zijn, voor West Brom is het bijna einde verhaal; trainer Alan Pardew staat 7 punten achter nummer 19 Stoke.

 

Son schiet Spurs persoonlijk naar zege

Tottenham Hotspur heeft zaterdag gewonnen van Huddersfield Town door 2 goals van Zuid-Koreaan Heung-min Son in minuut 27 en 54. Bij Huddersfield kwamen onder meer Terence Kongolo en Rajiv van La Parra in actie. De aanvaller Steve Mounié kon het tij niet meer keren voor zijn ploeg en zag The Spurs dus 2-0 winnen in eigen huis. De mannen staan dus in ieder geval tijdelijk op plek 3 in de Engelse competitie.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Premier League op zaterdag: Swansea grijpt West Ham en Son helpt Spurs aan zege

Een korte samenvatting: De Premier League op zaterdag heeft weer eens leuke wedstrijden en verhalen opgeleverd, op V-Bal zie je alle hoogtepunten op een rijtje..

Meest gelezen