Koppige Unai Emery zorgt voor knallende ruzie bij PSG

1-3-2018 18:47 - Door: M.d.Z.

Koppige Unai Emery zorgt voor knallende ruzie bij PSG

Het zal ook eens een keer rustig zijn bij PSG, waar nu Thomas Meunier het onderwerp van gesprek is.

Vervolg: Koppige Unai Emery zorgt voor knallende ruzie bij PSG

Waar Thomas Meunier afgelopen wedstrijd tegen Olympique Marseille weer eens mocht meespelen, was Meunier hier zelf absoluut niet blij mee. Vooral op de manier waarop Emery met hem omging.

 

De Belgische rechtsback was ziek voordat hij door Emery werd ingezet in het duel, wat resulteerde dat de Belg direct boos naar binnenliep na afloop van het duel, waar hij toen moest overgeven.

 

Verbale ruzie
Meunier kampt met buikgriep en vroeg Emery hem niet op te stellen in het duel, iets wat de oefenmeester dus wel deed. Dit alles viel niet goed bij de back, wat duidelijk te horen was in het kleedlokaal waar beide heren elkaar verbaal in de haren vlogen.

 

Unai Emery gaf na afloop te kennen, 'Thomas trainde dinsdag niet met het team vanwege buikgrijp. Het ging vervolgens beter, maar in de zeventigste minuut zei dat hij zich niet zo goed voelde. Hij had een wissel nodig omdat hij de wedstrijd niet kon uitspelen.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Koppige Unai Emery zorgt voor knallende ruzie bij PSG

Een korte samenvatting: Het zal ook eens een keer rustig zijn bij PSG, waar nu Thomas Meunier het onderwerp van gesprek is..

Meest gelezen