Oranje leeuwinnen maken gehakt van Japan in Algarve Cup, 6-2!

28-2-2018 22:40 - Door: M.d.Z.

Oranje leeuwinnen maken gehakt van Japan in Algarve Cup, 6-2!

Het vriendschappelijk toernooi om de Algarve Cup is goed begonnen door de regerend Europees kampioen, waar Japan op een 6-2 nederlaag werd getrakteerd.

Vervolg: Oranje leeuwinnen maken gehakt van Japan in Algarve Cup, 6-2!

 

 

 

 

Waar de regerend Europees kampioen in een groep zit met Denemarken, IJsland en Japan, ging het tegen de laatst genoemde wel erg makkelijk in het eerste groepsduel. Lieke Martens was na 4 minuten al trefzeker, waar even later Lineth Beerensteyn voor de 2-0 zorgde. De 3-0 kwam op naam van Siri Worm door een van richting veranderd schot.

 

Daarna was het Shanice van der Sanden die op ietswat gelukkige manier de 4-0 aantekende, waar nog voor rust de Japanners via Emi Nakajima iets terug konden doen.

 

 

 

 

Maar toch zorgde Stephanie van der Gragt ervoor dat Oranje met 5-1 het kleedlokaal inging voor de rust. In de tweede helft was het opnieuw Martens die defensief geklungel afstrafte en de zesde Oranje treffer voor haar rekening mocht nemen. Het slotakkoord was voor Japan, wat via Mana Iwabuchi de eindstand bepaalde op 6-2.

 

Maandag treft Oranje Denemarken, waar maandag nog tegen IJsland gespeeld gaat worden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Oranje leeuwinnen maken gehakt van Japan in Algarve Cup, 6-2!

Een korte samenvatting: Het vriendschappelijk toernooi om de Algarve Cup is goed begonnen door de regerend Europees kampioen, waar Japan op een 6-2 nederlaag werd getrakteerd..

Meest gelezen