Serie A koploper Napoli gokt op 100 punten dit seizoen

27-2-2018 19:45 - Door: M.d.Z.

Serie A koploper Napoli gokt op 100 punten dit seizoen

De fans van de Serie A koploper dromen al sinds 1990 over de landstitel in de Italiaanse competitie, waar afgelopen week met groot gemak over laagvlieger Cagliari werd heengelopen.

Vervolg: Serie A koploper Napoli gokt op 100 punten dit seizoen

Napoli heeft nu een voorsprong van 4 punten op Juventus, wat nog wel een duel tegoed heeft. Dit seizoen maakt Napoli onder leiding van Maurizio Sarri een zeer sterke indruk, waar slechts 4 van de 26 duels verloren gingen.

 

'Als we dit duel (met Cagliari, red.) gaan analyseren, zullen we ongetwijfeld dingen zien die nog beter kunnen,' liet de oefenmeester weten in gesprek met Mediaset Premium. 'Maar als een team al zo lang op zo’n hoog niveau presteert, dan verdient de ploeg daar de complimenten voor. We hebben een goede groep spelers, die een echte eenheid vormen.'

 

Met nog 12 duels te gaan in de Serie A, kan Napoli de magische grens van 100 punten halen dit seizoen. 'Of we de honderd punten kunnen halen? Dat ligt in Gods handen. Het is waar dat deze ploeg zich blijft verbeteren, maar we weten niet of deze grens haalbaar is. Dat is onbekend terrein voor ons. We spelen nog twaalf wedstrijden en ik zeg de jongens steeds dat we er elf moeten winnen en één gelijk mogen spelen.'

 

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Serie A koploper Napoli gokt op 100 punten dit seizoen

Een korte samenvatting: De fans van de Serie A koploper dromen al sinds 1990 over de landstitel in de Italiaanse competitie, waar afgelopen week met groot gemak over laagvlieger Cagliari werd heengelopen..

Meest gelezen