UEFA schorst Nasri na dopinggebruik

27-2-2018 18:41 - Door: MaxKoehorst

UEFA schorst Nasri na dopinggebruik

Samir Nasri wordt door de UEFA een jaar geschorst. De speler heeft eind 2016 een vitaminebehandeling gehad en dat ging tegen de regels in van de UEFA.

Vervolg: UEFA schorst Nasri na dopinggebruik

Een saillant detail was destijds dat zijn ex-vriendin mensen op de hoogte stelde van deze behandeling. Ze was toen ook niet al te lovend over de vrouwelijke werknemers van de vitaminekliniek, het kwam erop neer dat ze dacht dat de Fransman daar ook mee probeerde aan te pappen. De UEFA zou toen via deze weg de foto van de kuur voorbij hebben zien komen. 

 

Nasri, die tot voor kort kortstondig bij Antalyaspor zat, zal nu dus een jaar lang iets moeten zoeken in de voetballerij waar de UEFA niet bij betrokken is.

 

Of de voetbalbond de regelgeving van deze behandelingen nog verder gaat aanscherpen is nog onduidelijk. In ieder geval is duidelijk dat sporters dus - als ze zich aan de regels willen houden - beter niet meer naar Drip Doctors kunnen gaan.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

UEFA schorst Nasri na dopinggebruik

Een korte samenvatting: Samir Nasri wordt door de UEFA een jaar geschorst. De speler heeft eind 2016 een vitaminebehandeling gehad en dat ging tegen de regels in van de UEFA..

Meest gelezen