Marcel Keizer in beeld bij Heracles Almelo

27-2-2018 09:58 - Door: NicoPeters

Marcel Keizer in beeld bij Heracles Almelo

De bij Ajax ontslagen Marcel Keizer zou na dit seizoen weleens bij Heracles Almelo aan de slag kunnen gaan. Keizer werd in december ontslagen bij Ajax en zou in beeld zijn als opvolger van John Stegeman, die na dit seizoen vertrekt. Keizer werd al telefonisch benaderd en zal deze week met Heracles gaan praten, meldt de krant De Telegraaf.

Vervolg: Marcel Keizer in beeld bij Heracles Almelo

Keizer liet vorige week al weten dat een Eredivisie-club er goed aan zou doen om hem vast te leggen. 'Omdat ze een gemotiveerde trainer krijgen die verzorgd, goed voetbal laat spelen en dat ook trainbaar kan maken. Ik ga altijd uit van het spel aan de bal met de daarbij horende druk naar voren.'
 
Het ontslag bij Ajax heeft hij wel een plek kunnen geven. 'Ook de beste trainers zijn weleens ontslagen. Nu overkomt het mij en ik ga met een krasje verder. De waardering van de Ajax-spelers en de staf zeggen mij genoeg. Ik ben een mensenmens dat een goed team kan smeden, dat van balbezit en het creëren van veel kansen uitgaat', aldus Keizer.
 
Hij moet bij Heracles Stegeman opvolgen. Stegeman was sinds 2014 hoofdcoach van Heracles en in het seizoen 2015/2016 plaatste hij zich met Heracles voor een voorronde van de Europa League. Stegeman en Heracles gaan in goed overleg uit elkaar.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Marcel Keizer in beeld bij Heracles Almelo

Een korte samenvatting: De bij Ajax ontslagen Marcel Keizer zou na dit seizoen weleens bij Heracles Almelo aan de slag kunnen gaan. Keizer werd in december ontslagen bij Ajax en zou in beeld zijn als opvolger van John Stegeman, die na dit seizoen vertrekt. Keizer werd al telefonisch benaderd en zal deze week met Heracles gaan praten, meldt de krant De Telegraaf..

Meest gelezen