Kampioenskoorts: AJAX en PSV in beeld in laatste speelronden

28-2-2018 14:00 - Door: M.d.Z.

Kampioenskoorts: AJAX en PSV in beeld in laatste speelronden

Nog negen duels te gaan in de Eredivisie in het seizoen 2017/2018, waar PSV momenteel 7 punten voorsprong heeft op concurrent Ajax.

Vervolg: Kampioenskoorts: AJAX en PSV in beeld in laatste speelronden

Doordat Ajax zondag tegen ADO Den Haag opnieuw twee dure punten liet liggen en PSV wist te winnen op bezoek bij Feyenoord, is het verschil weer 7 punten. Hierdoor heeft de formatie van Cocu alles in eigen hand voor de landstitel dit seizoen. De komende zes duels winnen en dan tegen Ajax op 15 april kampioen worden kan zomaar een scenario zijn.

 

Dat wil zeggen dat PSV de komende duels tegen FC Utrecht, Willem II, VVV-Venlo, NAC Breda en AZ allemaal moet winnen, er vanuit gaande dat concurrent Ajax ook al haar komende zes duels wint tegen Vitesse, SC Heerenveen, Sparta Rotterdam, FC Groningen en Heracles Almelo.

 

Dan treft PSV op zondag 15 april Ajax in eigen huis en kan het dan bij winst op de Amsterdammers in de 31e speelronde de landstitel veilig stellen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kampioenskoorts: AJAX en PSV in beeld in laatste speelronden

Een korte samenvatting: Nog negen duels te gaan in de Eredivisie in het seizoen 2017/2018, waar PSV momenteel 7 punten voorsprong heeft op concurrent Ajax..

Meest gelezen