Yannick Carrasco en Nicolas Gaitán kunnen grote geld China niet laten lopen

26-2-2018 20:22 - Door: MaxKoehorst

Yannick Carrasco en Nicolas Gaitán kunnen grote geld China niet laten lopen

Atlético Madrid gaat Yannick Carrasco en Nicolas Gaitán kwijtraken aan de Chinese club Yifang. Voor de twee spelers wordt ruim achtenveertig miljoen euro neergelegd.

Vervolg: Yannick Carrasco en Nicolas Gaitán kunnen grote geld China niet laten lopen

Het hing al een tijd in de lucht dat in ieder geval de Belgische Carrasco naar China kon maar dat de concurrent van Carrasco óók zou gaan, werd niet voor mogelijk gehouden. Gaitán wist in Spanje geen blijvende indruk achter te laten en van hem werd in ieder geval een stap terug verwacht. Van de Belgische aanvaller is dit ronduit vreemd; de speler stond hoog op de lijst van Belgische talenten en moest het alleen de laatste maanden doen met minder speeltijd. Om nu direct te kiezen voor het grote geld is dan ook best avontuurlijk met zijn vierentwintig jaar.

 

Voor de club uit China is het een mooie meevaller dat ze het duo voor een relatief klein bedrag kunnen overnemen. Omdat er in China regels zijn om het voetbal te kunnen verbeteren, moet er namelijk nog eens achtenveertig miljoen richting de bond om te kunnen investeren in jeugdopleidingen en andere omstandigheden voor en van de sport.

 

Carrasco kwam tot honderdvierentwintig wedstrijden voor Atlético, met drieëntwintig doelpunten. De Argentijnse Gaitán moest het doen met negenenveertig optredens en vier goals.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Yannick Carrasco en Nicolas Gaitán kunnen grote geld China niet laten lopen

Een korte samenvatting: Atlético Madrid gaat Yannick Carrasco en Nicolas Gaitán kwijtraken aan de Chinese club Yifang. Voor de twee spelers wordt ruim achtenveertig miljoen euro neergelegd..

Meest gelezen