KNVB pakt harde kern Willem II hard aan met schorsing en geldboete

26-2-2018 20:01 - Door: M.d.Z.

KNVB pakt harde kern Willem II hard aan met schorsing en geldboete

In het thuisduel met NAC Breda ging de harde kern van Willem II veel te ver, waarmee de KNVB nu met een strafeis komt.

Vervolg: KNVB pakt harde kern Willem II hard aan met schorsing en geldboete

De KNVB stelt voor dat de club een geldboete van 7500 euro betaalt en dat de vakken A, B en C een duel zonder publiek moeten. Dit is de zogeheten Kingside waar de harde kern van de Tilburgers zitten..

 

Op 8 december jl in het thuisduel tegen NAC Breda werd er vuurwerk op het veld gegooid, waardoor de spelers gevaar liepen. De KNVB heeft de Tilburgers nu laten weten wat de strafeis is. De seizoenskaarthouders mogen dat duel ook niet elders worden ondergebracht.

 

''In het voorstel is rekening gehouden met de openstaande voorwaardelijke straf van een thuiswedstrijd zonder publiek naar aanleiding van de ongeregeldheden bij de play-offwedstrijd Willem II – NAC Breda van 22 mei 2016,' valt in een statement te lezen.

 

Berry van Gool, de algemeen directeur betreurt de situatie, ''Het is uiteraard erg vervelend dat alle seizoenkaarthouders van de Kingside de dupe worden van enkele personen die zich bij de wedstrijd tegen NAC niet hebben gedragen. Wij gaan dit voorstel, evenals de mogelijkheid om in beroep te gaan, intern bespreken.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

KNVB pakt harde kern Willem II hard aan met schorsing en geldboete

Een korte samenvatting: In het thuisduel met NAC Breda ging de harde kern van Willem II veel te ver, waarmee de KNVB nu met een strafeis komt..

Meest gelezen