UEFA wil nog niet aan videoscheids in de Champions League

26-2-2018 20:35 - Door: M.d.Z.

UEFA wil nog niet aan videoscheids in de Champions League

UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin heeft maandag bekend gemaakt dat de Champions League volgend seizoen nog niet is voorzien van een videoscheidsrechter.

Vervolg: UEFA wil nog niet aan videoscheids in de Champions League

Momenteel is de UEFA is Bratislava op bezoek en heeft het plannen om een jaarlijks vergadering van de internationale regelcommissie IFAB vast te zetten. Waar de videoscheidsrechter voorlopig nog niet op het programma komt te staan laat Ceferin weten in gesprek met The Telegraph.

 

'Het zal nog geen officiële regel worden, maar iedereen is vrij om ermee te experimenteren, Op het WK zal de videoref wel gebruikt gaan worden. Maar volgend seizoen nog niet in de Champions League, dat kan ik jullie al wel vertellen. Ik ben er zeker niet tegen, er is namelijk geen weg meer terug. Maar we moeten de scheidsrechters wél goed opleiden.'

 

Het gaat vooral om de timing vindt de Sloveen, 'Niemand weet nog precies hoe het allemaal werkt, dat kan een groot probleem zijn. We moeten geen overhaaste beslissingen nemen, zeker niet met zo veel onduidelijkheden. Ik zie persoonlijk nog heel veel verwarring. Ik zeg niet dat het nooit gaat gebeuren, maar laten we voor nu kijken hoe het op het WK gaat, daarna zien we wel verder.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

UEFA wil nog niet aan videoscheids in de Champions League

Een korte samenvatting: UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin heeft maandag bekend gemaakt dat de Champions League volgend seizoen nog niet is voorzien van een videoscheidsrechter..

Meest gelezen