Feyenoord niet in vorm: Op alle fronten een zooitje

26-2-2018 08:52 - Door: NicoPeters

Feyenoord werd vorig seizoen nog landskampioen, maar dit seizoen draait het helemaal niet bij Feyenoord. De club staat vijfde in de Eredivisie en de achterstand op koploper PSV is 23 punten nadat PSV zondag met 1-3 won bij Feyenoord. Sjoerd Mossou, journalist van het Algemeen Dagblad, snapt de matige prestaties.

Vervolg: Feyenoord niet in vorm: Op alle fronten een zooitje

'Er klopt helemaal niets van bij Feyenoord', laat hij weten in Studio Voetbal. 'Het is op alle fronten een zooitje. Er zit geen geloof in het elftal. Het positiespel is matig, het middenveld ontbeert creativiteit, het is een opeenstapeling van zaken.'
 
'Je staat 23 punten achter. Voor een titelhouder is dat zorgwekkend', aldus Mossou, die niet helemaal te spreken over het scoutwerk van Feyenoord. 'Martin van Geel (technisch directeur, red.) scout in de eredivisie. Als je op een gegeven moment door wil, moet je jezelf afvragen of je in de goede categorie spelers vist. Er is geen één, op Robin van Persie na, die eerder in de Nederlandse top heeft gespeeld.'
 
'Ridgeciano Haps was duurder dan Ajax-aankoop Nicolás Tagliafico. Feyenoord scout heel degelijk, verre van avontuurlijk. De helft slaagt en de andere helft mislukt', aldus Mossou.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord niet in vorm: Op alle fronten een zooitje

Een korte samenvatting: Feyenoord werd vorig seizoen nog landskampioen, maar dit seizoen draait het helemaal niet bij Feyenoord. De club staat vijfde in de Eredivisie en de achterstand op koploper PSV is 23 punten nadat PSV zondag met 1-3 won bij Feyenoord. Sjoerd Mossou, journalist van het Algemeen Dagblad, snapt de matige prestaties..

Meest gelezen