PSV zet Feyenoord gemakkelijk opzij en zet grote stap richting titel

25-2-2018 23:57 - Door: MaxKoehorst

PSV zet Feyenoord gemakkelijk opzij en zet grote stap richting titel

PSV heeft zondagmiddag een forse klap uitgedeeld aan Ajax. PSV speelde de topper tegen Feyenoord en waar de Ajacieden hoopten op puntenverlies, werd het een groot feest voor de Eindhovenaren.

Vervolg: PSV zet Feyenoord gemakkelijk opzij en zet grote stap richting titel

PSV werd vooraf nog gezien als de verliezende partij, aangezien Feyenoord eerder al van PSV won in de KNVB Beker. PSV liet echter zien dat het zich goed herpakt had na de vorige wedstrijd tegen de Rotterdammers en liet Ajax dus ook verder achter zich; die ploeg speelde namelijk gelijk tegen ADO Den Haag (0-0).

 

Het begon al vroeg in de eerste helft voor PSV. De ploeg scoorde via Santiago Arias die op zijn beurt weer werd voorzien door talent Steven Bergwijn, een mooie kopgoal zet PSV dus op voorsprong tegen Feyenoord. Even later is het diezelfde Bergwijn die zelf scoort; hij werd perfect aangespeeld via onder meer Uruguayaan Gastón Pereiro en Bart Ramselaar nam een geweldige voorzet voor zijn rekening. Bergwijn had daardoor geen moeite meer om koelbloedig de 0-2 te maken.

 

Net na de rust begon het echter slecht voor de jongens uit Eindhoven; de Duitse Daniel Schwaab verdedigde niet al te slim uit en liet Feyenoord er zo doorheen banjeren waardoor Tonny Vilhena uiteindelijk de 1-2 binnen kon koppen. Het leek erop dat De Kuip klaar was om nogmaals te gaan juichen want de spanning in de wedstrijd was weer helemaal terug. Echter deed PSV dat snel de das om en de club herpakte zich goed. Even na de 1-2 was daar Pereiro die voor de 1-3 kon zorgen en dat bleek uiteindelijk ook voldoende. Veelvuldige kansen van beide clubs mochten niet meer baten.

 

Voor PSV is dit fantastisch, voor Feyenoord iets minder. PSV staat nu zeven punten los op Ajax terwijl Feyenoord nu FC Utrecht voor zich moet dulden op de ranglijst.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV zet Feyenoord gemakkelijk opzij en zet grote stap richting titel

Een korte samenvatting: PSV heeft zondagmiddag een forse klap uitgedeeld aan Ajax. PSV speelde de topper tegen Feyenoord en waar de Ajacieden hoopten op puntenverlies, werd het een groot feest voor de Eindhovenaren..

Meest gelezen