Locadia na PL debuut: Wie had dit kunnen dromen

25-2-2018 14:05 - Door: M.d.Z.

Locadia na PL debuut: Wie had dit kunnen dromen

Waar de oud PSV aanvaller Jürgen Locadia al debuteerde in de FA Cup voor het Engelse Brighton, wist hij daar vorige week direct het net te vinden.

Vervolg: Locadia na PL debuut: Wie had dit kunnen dromen

Zaterdag was het ook zijn officiele debuut in de Engelse Premier League, en opnieuw was Jürgen Locadia trefzeker. Waar de aanvaller pas acht minuten voor tijd binnen de lijnen kwam tegen Swansea City, had de aanvaller niet lang nodig om zijn naam op het scoreformulier te krijgen. De aanvaller zorgde voor de laatste treffer in de 4-1 zege.

 

'Het is een gekke manier om zo te debuteren.  Dit is een speciaal moment waar ik van droomde. Ik had het altijd al in mijn hoofd zitten om in de Premier League te spelen,' aldus Locadia in gesprek met BCC Sports.

 

Gewenning
Wel moet Locadia nog erg wennen aan de situatie en de manier van voetballen in Engeland, 'Ik moet me nog wel aanpassen aan het tempo en ik doe ook meer aan krachttraining dan in Nederland. Sinds december had ik niet meer gespeeld, dus het is heel mooi hoe het de laatste wedstrijden gaat.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Locadia na PL debuut: Wie had dit kunnen dromen

Een korte samenvatting: Waar de oud PSV aanvaller Jürgen Locadia al debuteerde in de FA Cup voor het Engelse Brighton, wist hij daar vorige week direct het net te vinden..

Meest gelezen