PSV had in 2004 zomaar Van Persie kunnen binnenhalen

25-2-2018 12:30 - Door: M.d.Z.

PSV had in 2004 zomaar Van Persie kunnen binnenhalen

In 2004 verliet Robin van Persie het Rotterdamse Feyenoord voor een avontuur in Londen bij Arsenal, maar het had ook zomaar PSV kunnen zijn.

Vervolg: PSV had in 2004 zomaar Van Persie kunnen binnenhalen

Van Persie kende een geweldige start bij Feyenoord, maar speelde daar niet op zijn favoriete positie. Waar de aanvaller het wel een beetje beu begon te raken, werd hij al snel gelinkt aan vele andere clubs. PSV was er daar eentje van.

 

'Dat kan ik me niet meer herinneren,' grapt de aanvaller in gesprek met de NOS. 'Of het serieus was? Het is niet rondgekomen en ik ben naar Arsenal gegaan. Daar ben ik achteraf erg blij mee,' wel had hij destijds naar PSV gekund.

 

'Mijn begeleiding en vader hebben op me ingepraat dat ik naar PSV moest gaan, maar ik was niet te stoppen. PSV was een heel goede optie. Ik ben fantastisch ontvangen door Arnesen, zijn vrouw en Hiddink. Het was echt een positief verhaal, maar als Arsenal dan komt... Dat is een droomclub, daar hoefde ik niet lang over te denken,' liet de aanvaller eenmaal uit bij zijn presentatie in Londen.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV had in 2004 zomaar Van Persie kunnen binnenhalen

Een korte samenvatting: In 2004 verliet Robin van Persie het Rotterdamse Feyenoord voor een avontuur in Londen bij Arsenal, maar het had ook zomaar PSV kunnen zijn..