Bayern bang voor langdurige blessure Coman

24-2-2018 19:48 - Door: MaxKoehorst

Bayern bang voor langdurige blessure Coman

De 21-jarige Fransman Kingsley Coman is de komende tijd niet te bewonderen op de velden van de Bundesliga; de speler heeft het kapsel van zijn linkerenkel volgens de club waarschijnlijk heel zwaar gescheurd.

Vervolg: Bayern bang voor langdurige blessure Coman

Het is echter nog onduidelijk hoelang de speler nu uit de roulatie zal zijn, trainer Jupp Heynckes suggereerde met de woorden eerst een lange afwezigheid maar maakte het minder erg door te zeggen dat de ‘basis’ van zijn enkel nog intact is. Aan het einde van dit weekend wordt het Franse talent verder onderzocht en daaruit moet blijken hoelang Bayern de speler moet missen.

 

Bayern speelde zaterdagmiddag tegen Hertha BSC in eigen huis. Voor Coman was het rond de zeventigste minuut einde verhaal, Franck Ribéry moest erin komen. Helaas kon ook hij niet voorkomen dat Bayern 0-0 speelde tegen Hertha.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bayern bang voor langdurige blessure Coman

Een korte samenvatting: De 21-jarige Fransman Kingsley Coman is de komende tijd niet te bewonderen op de velden van de Bundesliga; de speler heeft het kapsel van zijn linkerenkel volgens de club waarschijnlijk heel zwaar gescheurd..

Meest gelezen