PEC Zwolle heeft Leemans en Rayhi op de korrel

24-2-2018 17:50 - Door: NicoPeters

PEC Zwolle heeft Leemans en Rayhi op de korrel

Het goed presterende PEC Zwolle is al druk bezig met komend seizoen. De subtopper uit de Eredivisie raakt waarschijnlijk enkele spelers kwijt na dit seizoen en wil dat opvangen met talentvolle spelers die zich al wel hebben bewezen. Volgens De Stentor zijn Clint Leemans (VVV-Venlo) en Mohamed Rayhi (NEC Nijmegen) in beeld bij PEC.

Vervolg: PEC Zwolle heeft Leemans en Rayhi op de korrel

Na dit seizoen raakt PEC Zwolle al sowieso Philippe Sandler (Manchester City) kwijt, maar de kans is ook groot dat spelers als Youness Mokhtar en Mustafa Saymak, die allebei een aflopend contract hebben, zullen vertrekken. Verder zijn Ryan Thomas, Kingsley Ehizibue en Younes Namli ook geweldig bij andere clubs.

De club heeft al een ‘schaduwlijst’ opgesteld, maar de club verwacht pas echt te kunnen handelen met mogelijke versterkingen als duidelijk is op welke plek de club eindigt. PEC Zwolle heeft dus in ieder geval middenvelder Leemans en aanvaller Rayhi op de korrel. Leemans is 22 jaar en scoorde dit seizoen al acht keer in de Eredivisie. Hij speelde ook in de jeugd van PSV. De 23-jarige Rayhi komt ook uit de jeugd van PSV en speelt sinds medio 2015 voor NEC. Rayhi heeft een aflopend contract.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PEC Zwolle heeft Leemans en Rayhi op de korrel

Een korte samenvatting: Het goed presterende PEC Zwolle is al druk bezig met komend seizoen. De subtopper uit de Eredivisie raakt waarschijnlijk enkele spelers kwijt na dit seizoen en wil dat opvangen met talentvolle spelers die zich al wel hebben bewezen. Volgens De Stentor zijn Clint Leemans (VVV-Venlo) en Mohamed Rayhi (NEC Nijmegen) in beeld bij PEC..

Meest gelezen