Wout Faes hoopt nog op doorbraak bij RSC Anderlecht

24-2-2018 16:18 - Door: NicoPeters

Excelsior-verdediger Wout Faes denkt dat hij nog kan doorbreken bij de Belgische topclub Anderlecht. De negentienjarige Faes speelt dit seizoen op huurbasis bij Excelsior en speelde vorig seizoen een halfjaar bij sc Heerenveen.

Vervolg: Wout Faes hoopt nog op doorbraak bij RSC Anderlecht

‘Na dit seizoen zal ik met Anderlecht in gesprek gaan over de toekomst. Ik weet dat ze me in de gaten houden en ik heb ook contact met een aantal mensen. Verder is het nu nog te vroeg om te weten hoe het gaat lopen’, laat Faes weten tegen Voetbal International. Faes speelde tot dusver twaalf competitieduels voor Excelsior en kan de laatste tijd rekenen op een basisplek.

‘Voor mij is het prettig dat ik nu wekelijks speel. Nog prettiger is dat het goed gaat. Ik heb het naar mijn zin hier en geniet en leer veel. Dat zien ze bij Anderlecht ook. Ik wil nog altijd voor mijn kans gaan bij Anderlecht. Ze zullen toch niet voor niets al die jaren geïnvesteerd hebben in mij?’, aldus Faes.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Wout Faes hoopt nog op doorbraak bij RSC Anderlecht

Een korte samenvatting: Excelsior-verdediger Wout Faes denkt dat hij nog kan doorbreken bij de Belgische topclub Anderlecht. De negentienjarige Faes speelt dit seizoen op huurbasis bij Excelsior en speelde vorig seizoen een halfjaar bij sc Heerenveen..

Meest gelezen