Lex Immers: We gaan naar Amsterdam voor een resultaat

24-2-2018 12:01 - Door: M.d.Z.

Lex Immers: We gaan naar Amsterdam voor een resultaat

Zondag reist ADO Den Haag af naar Amsterdam waar het de confrontatie met Ajax aan gaat, waar ADO speler Lex Immers denkt dat ze absoluut niet kansloos zijn.

Vervolg: Lex Immers: We gaan naar Amsterdam voor een resultaat

Waar koploper PSV de moeilijke wedstrijd tegen Feyenoord speelt zondagmiddag, hopen de Amsterdammers met de winst op ADO Den Haag dat er kan worden ingelopen op de koploper. Waar Ajax hoopt op puntverlies van de koploper in de Kuip, moet het zelf wel winnen van ADO Den Haag zondagmiddag.

 

ADO Den Haag, de nummer 8 van de Eredivisie kent geen genade en Lex Immers laat dan ook weten dat er niet met vrees naar Amsterdam wordt afgereist. 'We gaan met de borst vooruit naar Amsterdam, we gaan voor een resultaat daar. Het gaat goed en ik denk dat er zeker wat te halen valt tegen Ajax.'

 

Ook niet verkeerd beredeneerd door Immers, want ADO doet het goed dit seizoen. 'Vier wedstrijden ongeslagen in het nieuwe jaar, dat is lekker. Ik denk dat we een goede serie hebben neergezet na de winterstop, alleen van Feyenoord verloren volgens mij. Ik denk dat we trots mogen zijn.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Lex Immers: We gaan naar Amsterdam voor een resultaat

Een korte samenvatting: Zondag reist ADO Den Haag af naar Amsterdam waar het de confrontatie met Ajax aan gaat, waar ADO speler Lex Immers denkt dat ze absoluut niet kansloos zijn..

Meest gelezen