Cocu heeft goede hoop Van Ginkel tegen Feyenoord te kunnen opstellen

22-2-2018 18:28 - Door: M.d.Z.

Cocu heeft goede hoop Van Ginkel tegen Feyenoord te kunnen opstellen

Voor PSV en Cocu lijkt er een meevaller te komen deze week, het herstel van Marco van Ginkel geeft perspectief voor het uitduel van komende zondag in de Rotterdamse Kuip.

Vervolg: Cocu heeft goede hoop Van Ginkel tegen Feyenoord te kunnen opstellen

PSV lijkt zondag toch een beroep te kunnen gaan doen op aanvoerder Marco van Ginkel, waar de middenvelder de laatste weken de duels aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een kniekwetsuur. Cocu houdt rekening met een basisplaats voor de middenvelder, ook omdat Lozano naar alle waarschijnlijkheid moet passen door een schorsing.

 

Op dit moment ziet het er goed uit, maar we moeten de komende trainingen nog even afwachten. Zaterdag kunnen we waarschijnlijk pas de knoop doorhakken,' aldus Cocu in gesprek met het ED.

 

Over de schorsing van Lozano wordt donderdagavond pas een oordeel uitgesproken, dan dienst de zaak voor de tuchtcommissie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cocu heeft goede hoop Van Ginkel tegen Feyenoord te kunnen opstellen

Een korte samenvatting: Voor PSV en Cocu lijkt er een meevaller te komen deze week, het herstel van Marco van Ginkel geeft perspectief voor het uitduel van komende zondag in de Rotterdamse Kuip..

Meest gelezen