Ruben Semedo in problemen na vondst vuurwapen in zijn huis

21-2-2018 23:18 - Door: M.d.Z.

In Spanje heeft Villarreal speler Rúben Semedo zichzelf flink in de problemen gebracht, een huiszoeking door zijn huis werd gedaan door de politie, waar een vuurwapen werd aangetroffen.

Vervolg: Ruben Semedo in problemen na vondst vuurwapen in zijn huis

Las Provincias weet dit te melden. Waar Semedo dinsdag al was gearresteerd op verdenking van gijzeling, mishandeling en wapenbezit, wordt de speler van Villarreal nu langer in hechtenis gehouden na de vondst van een vuurwapen in zijn huis.

 

De 23-jarige back van Villarreal wordt verdacht van het vastbinden van een man vorige week, waarna de man is toegetakeld. De verdachte liep een aantal fikse wonden op, waaronder een gebroken enkel.

 

De politie heeft naar verluidt enkele waarschuwingsschoten moeten afvuren. Waar op dat moment enkele mannen het huis van de verdachte ondersteboven liepen. Maar volgens Catio Baldé, de zaakwaarnemer van Semedo, is het een broodje aap verhaal.

 

'Semedo is slachtoffer van een valstrik. Zijn carrière wordt door deze arrestatie flink aangetast.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ruben Semedo in problemen na vondst vuurwapen in zijn huis

Een korte samenvatting: In Spanje heeft Villarreal speler Rúben Semedo zichzelf flink in de problemen gebracht, een huiszoeking door zijn huis werd gedaan door de politie, waar een vuurwapen werd aangetroffen..

Meest gelezen