Geels lacht om aantal goals PSV-aanvaller Lozano

21-2-2018 12:05 - Door: NicoPeters

Geels lacht om aantal goals PSV-aanvaller Lozano

Voormalig topscorer Ruud Geels is niet onder de indruk van het aantal goals dat de huidige topscorer van de Eredivisie, PSV-aanvaller Hirving Lozano, heeft gemaakt. De Mexicaan gaat na 24 speelronden in de Eredivisie aan kop in het topscorersklassement met dertien doelpunten. Geels moet zelfs lachen om dat aantal goals.

Vervolg: Geels lacht om aantal goals PSV-aanvaller Lozano

‘Ik begrijp er niks van. Dertien goals? Die had ik half oktober al gemaakt! Wat een zootje zeg’, vertelt de 69-jarige Geels, die in het verleden vijf keer topscorer van de Eredivisie werd, tegen het Eindhovens Dagblad. Geels werd in de jaren 70 vier keer topscorer van de Eredivisie toen hij actief was. Hij werd dat met een dertig, 29, 34 en dertig goals.

Toch vindt Geels het aan de ene kant niet gek dat er nu geen echte topscorer is in de Eredivisie. ‘Je ziet nu ook dat er meer spelers bij een club scoren. Spitsen hebben het moeilijk. Tegenwoordig doen buitenspelers veel alleen. Daarmee halen ze kansen weg voor de spits. Ik vind het toch mooier als een spits goede voorzetten krijgt’, aldus Geels. Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis (12 goals) en AZ-aanvaller Alireza Jahanbakhsh (11 goals) zitten Lozano op de hielen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Geels lacht om aantal goals PSV-aanvaller Lozano

Een korte samenvatting: Voormalig topscorer Ruud Geels is niet onder de indruk van het aantal goals dat de huidige topscorer van de Eredivisie, PSV-aanvaller Hirving Lozano, heeft gemaakt. De Mexicaan gaat na 24 speelronden in de Eredivisie aan kop in het topscorersklassement met dertien doelpunten. Geels moet zelfs lachen om dat aantal goals..

Meest gelezen