Kritiek op FC Twente-trainer Verbeek: Niemand begrijpt het systeem

21-2-2018 08:47 - Door: NicoPeters

Kritiek op FC Twente-trainer Verbeek: Niemand begrijpt het systeem

Er is aardig wat kritiek op het huidige spel van FC Twente onder trainer Gertjan Verbeek. De ploeg speelt met vijf verdedigers, maar volgens Verbeek speelt vooral linksback Cristián Cuevas zeer aanvallend en zijn er daardoor slechts drie tot vier verdedigers. RTV Oost-journalist Tijmen van Wissing is niet blij met het spel van Twente.

Vervolg: Kritiek op FC Twente-trainer Verbeek: Niemand begrijpt het systeem

'Het duurt wel erg lang voordat meneer Verbeek eens een thuiswedstrijd gaat winnen. Het gaat er gewoon om dat de spelers niet door hebben hoe ze in het huidige systeem moeten gaan spelen. De onrust zie je gewoon, bijvoorbeeld bij Peet Bijen, die geen initiatief durft te nemen’, zei Van Wissing bij de Oosttribune op RTV Oost.

‘Niemand begrijpt het systeem, wat de journalisten ook mogen vinden. Je ziet dat de spelers nog zoekende zijn bij FC Twente. Het is toch wel een keer 5 voor 12 in Enschede, ze moeten toch echt wel punten gaan pakken. FC Twente is geen steek verder na dit weekend’, aldus Van Wissing. FC Twente speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk tegen Sparta Rotterdam en staat momenteel zestiende in de Eredivisie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kritiek op FC Twente-trainer Verbeek: Niemand begrijpt het systeem

Een korte samenvatting: Er is aardig wat kritiek op het huidige spel van FC Twente onder trainer Gertjan Verbeek. De ploeg speelt met vijf verdedigers, maar volgens Verbeek speelt vooral linksback Cristián Cuevas zeer aanvallend en zijn er daardoor slechts drie tot vier verdedigers. RTV Oost-journalist Tijmen van Wissing is niet blij met het spel van Twente..

Meest gelezen