Ronald de Boer: Alle vier de jongens hebben de X-factor

20-2-2018 10:11 - Door: NicoPeters

Ronald de Boer: Alle vier de jongens hebben de X-factor

Analist Ronald de Boer is vol lof over de Ajax-spelers Matthijs de Ligt, Donny van de Beek, Justin Kluivert en Frenkie de Jong. De Boer snapt dat FC Barcelona de jonge talenten volgt, maar hij vindt dat Kluivert en De Jong zeker nog niet toe zijn aan een overstap naar een club als FC Barcelona.

Vervolg: Ronald de Boer: Alle vier de jongens hebben de X-factor

'Alle vier de jongens hebben de X-factor. Het zijn exceptionele talenten die de potentie hebben om voor Barcelona te spelen. Dat ze nog steeds talenten worden genoemd, zegt eigenlijk alles. Laat Matthijs, Justin, Frenkie en Donny eerst maar eens heel veel vlieguren maken en Ajax kampioen maken', zei De Boer tegen De Telegraaf.
 
Op een schaal van 1 tot 10 zitten Kluivert en De Jong op een 5 op basis van of ze toe zijn aan een vervolgstap. 'Ik heb Justin bij FOX Sports met Neymar vergeleken. Hij heeft alles in zich om het in de top te gaan maken. Hij is een speler met ongelooflijk veel kwaliteit, voor wie de mensen naar het stadion komen. Maar een overstap naar Barcelona zou komende zomer te vroeg zijn, want Justin is nog veel te wispelturig. Het ene moment is het alles, het andere niets', aldus De Boer.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronald de Boer: Alle vier de jongens hebben de X-factor

Een korte samenvatting: Analist Ronald de Boer is vol lof over de Ajax-spelers Matthijs de Ligt, Donny van de Beek, Justin Kluivert en Frenkie de Jong. De Boer snapt dat FC Barcelona de jonge talenten volgt, maar hij vindt dat Kluivert en De Jong zeker nog niet toe zijn aan een overstap naar een club als FC Barcelona..

Meest gelezen