De Vrij transfervrij na dit seizoen: Manchester ruikt kans

20-2-2018 09:22 - Door: MaxKoehorst

De Vrij transfervrij na dit seizoen: Manchester ruikt kans

Stefan de Vrij besluit na dit seizoen transfervrij te vertrekken bij Lazio. De speler wilde al een tijd vertrekken bij de club en krijgt nu dus zijn zin.

Vervolg: De Vrij transfervrij na dit seizoen: Manchester ruikt kans

De club meldt dit statement op die officiele kanalen. Lazio zal dus in de zomerperiode op zoek moeten gaan naar een nieuwe centraal verdediger. Voor Lazio is het een aderlating; de speler zou Lazio met een contract nog zeker 15 à 20 miljoen hebben opgeleverd. De Vrij lijkt richting Engeland te gaan vertrekken.

 

In 2014 vertrok De Vrij vanuit Feyenoord richting de Romeinen. Sindsdien speelde hij al bijna 100 wedstrijden voor de club. Sinds 2014 is de verdediger ook een vaste waarde achterin bij het Nederlands elftal. 

 

De 26-jarige voetballer lijkt nu zijn droomtransfer naar Manchester United te kunnen maken, wat Marcos Rojo van Manchester weer goed uitkomt, die wellicht richting Paris Saint-Germain vertrekt.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Vrij transfervrij na dit seizoen: Manchester ruikt kans

Een korte samenvatting: Stefan de Vrij besluit na dit seizoen transfervrij te vertrekken bij Lazio. De speler wilde al een tijd vertrekken bij de club en krijgt nu dus zijn zin..

Meest gelezen