Koeman: Sommige talenten zijn inmiddels al aardig op weg

20-2-2018 08:12 - Door: NicoPeters

Koeman: Sommige talenten zijn inmiddels al aardig op weg

De nieuwe bondscoach van Nederland, Ronald Koeman, bezocht maandag de training van Jong Oranje. Koeman wilde mede hierdoor een goed beeld vormen van de grootste talenten van ons land.

Vervolg: Koeman: Sommige talenten zijn inmiddels al aardig op weg

'Jong Oranje is natuurlijk de groep die het dichtst tegen het Nederlands elftal aan zit, dus vandaar is het heel goed en heel belangrijk dat ik daar ook mijn gezicht laat zien', zei Koeman in gesprek met OnsOranje. De oud-trainer van onder meer Feyenoord, Southampton en Everton, waar hij eerder dit seizoen werd ontslagen, ziet bij Jong Oranje veel potentie.

'Sommige talenten zijn inmiddels al aardig op weg en zijn misschien in beeld bij het Nederlands elftal. Dat is voor hen nog maar één stap. Wel een heel moeilijke en zware stap, maar er is genoeg talent. In mijn positie is het dan ook heel belangrijk dat ik daar zeer goed van op de hoogte ben', vervolgde Koeman.

Eerder op maandag werd bekend dat Oranje zich in Zeist gaat voorbereiden op interlandwedstrijden. 'Alle faciliteiten zijn hier aanwezig, dus dat was voor mij geen vraag. We willen alles top hebben, dat begint met een goed trainingsveld. Maar ook de verdere faciliteiten op Zeist zijn super, goed om daar ook met het Nederlands elftal gebruik van te maken’, aldus Koeman.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Koeman: Sommige talenten zijn inmiddels al aardig op weg

Een korte samenvatting: De nieuwe bondscoach van Nederland, Ronald Koeman, bezocht maandag de training van Jong Oranje. Koeman wilde mede hierdoor een goed beeld vormen van de grootste talenten van ons land..

Meest gelezen