Voorbeschouwing Chelsea - FC Barcelona: Deco en Iniesta over Conte en meer

20-2-2018 08:15 - Door: MaxKoehorst

Voorbeschouwing Chelsea - FC Barcelona: Deco en Iniesta over Conte en meer

Voorafgaand aan de duels van de UEFA Champions League van deze week, laten wij diverse trainers, voetballers en andere mensen uit de sport aan het woord komen om hun zegje te kunnen doen.

Vervolg: Voorbeschouwing Chelsea - FC Barcelona: Deco en Iniesta over Conte en meer

Deco, oud speler van zowel FC Barcelona als Chelsea, heeft in een interview laten weten dat hij niet gelooft dat Roman Abramovich (eigenaar Chelsea, red.) Antonio Conte zal ontslaan bij een verliespartij tegenover Barcelona in de UEFA Champions League. De Italiaanse trainer staat al enkele maanden op de voorpagina van de roddelkranten en elke keer weet hij dan nipt zijn hoofd boven water te houden door niet teveel punten te laten liggen. Zijn laatste hoop voor dit seizoen is dan ook een mooi resultaat in de Champions League, want zelfs de FA Cup maakt weinig uit voor de Londense club.

 

Maar Deco denkt daar heel anders over, hij zegt zelfs vertrouwen te hebben in de trainer en verwacht niet dat hij ontslagen wordt. De mogelijke aanstelling van Luis Enrique bij Chelsea lijkt hem dan ook niet nodig. Deco wil ook dat Chelsea realistisch blijft; tussen de twee clubs zit natuurlijk nog wel een fors kwaliteitsverschil, vooral dat zou meespelen in het aanblijven van de trainer.

 

Andrés Iniesta gooit het echter over een geheel andere boeg; de legendarische middenvelder van Barcelona heeft het al over zijn oud-trainer Enrique. Iniesta kopt namelijk al dat hij denkt dat Enrique best succes kan hebben bij The Blues. De Spanjaard denkt dat Enrique zichzelf staande kan houden bij de topclub en ziet in hem dus de ideale opvolger van Conte.

 

Chelsea neemt het dinsdagavond op tegen FC Barcelona, om 20.45 uur.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing Chelsea - FC Barcelona: Deco en Iniesta over Conte en meer

Een korte samenvatting: Voorafgaand aan de duels van de UEFA Champions League van deze week, laten wij diverse trainers, voetballers en andere mensen uit de sport aan het woord komen om hun zegje te kunnen doen..

Meest gelezen