Voorbeschouwing FC Bayern - Besiktas: Heynckes blij, ook voorzichtig

20-2-2018 08:25 - Door: MaxKoehorst

Voorafgaand aan de duels van de UEFA Champions League van deze week, laten wij diverse trainers, voetballers en andere mensen uit de sport aan het woord komen om hun zegje te kunnen doen.

Vervolg: Voorbeschouwing FC Bayern - Besiktas: Heynckes blij, ook voorzichtig

Zo is Jupp Heynckes, interim-trainer van FC Bayern München, zeer tevreden over zijn ploeg. De trainer kwam aan het begin van dit seizoen terug van zijn pensioen nadat Carlo Ancelotti eruit werd gegooid bij de Duitse topclub. Heynckes, die voor het laatst met Bayern de Champions League omhoog mocht liften, lijkt zeker van zijn zaak voor dit seizoen.

 

FC Bayern is namelijk dit seizoen in de Bundesliga wederom de favoriet voor de titel en het staat er sterker voor dan ooit tevoren, zelfs beter dan onder succescoach Josep Guardiola. Heynckes is zich daarvan bewust en zegt toch redelijk veilig; ‘Besiktas is in staat om van iedereen te winnen’. Natuurlijk weet de 72-jarige Duitser dat hij wel de favoriet is voor dit duel tegenover de Turkse topclub. Verder zegt Heynckes tevreden te zijn over de progressie van zijn ploeg in de afgelopen tijd en duidelijk sprongen in het niveau ziet. Nu hij zó dichtbij perfectie is, hoopt hij dan ook minimaal bij de laatste 4 van de Champions League te komen. Maar iedereen weet dat diep in Heynckes eigenlijk alleen winst telt.

 

FC Bayern neemt het dinsdagavond op tegen Besiktas, om 20.45 uur.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing FC Bayern - Besiktas: Heynckes blij, ook voorzichtig

Een korte samenvatting: Voorafgaand aan de duels van de UEFA Champions League van deze week, laten wij diverse trainers, voetballers en andere mensen uit de sport aan het woord komen om hun zegje te kunnen doen..

Meest gelezen