PSV weigert voorstel KNVB omtrent Lozano

19-2-2018 20:58 - Door: MaxKoehorst

PSV weigert voorstel KNVB omtrent Lozano

PSV gaat niet akkoord met het voorstel van de KNVB om aanvaller Hirving Lozano 3 duels te laten schorsen, laat PSV weten op de officiële kanalen.

Vervolg: PSV weigert voorstel KNVB omtrent Lozano

De club zal protest aantekenen tegen dit besluit en hoopt op deze manier Lozano binnen 1 à 2 wedstrijden alweer terug te hebben. De Mexicaanse speler kreeg tegen sc Heerenveen dit weekend een rode kaart nadat hij een ferme tik uitdeelde aan Lucas Woudenberg. Eerder dit seizoen kreeg de speler ook al een rode kaart tegen Heerenveen. De club zal die rode kaart als voorbeeld nemen voor het huidige voorstel.

 

Het is nu wachten op een reactie vanuit de KNVB en een mogelijk nieuw voorstel. Er is ook een kans aanwezig dat de KNVB PSV buitenspel zet hierin.

 

Voor de fans van PSV is het andere koek, ze vinden het voorstel belachelijk en noemen ook Ajacied Klaas-Jan Huntelaar als voorbeeld; die dit weekend goed weg kwam met een soortgelijke klap. De speler werd door de KNVB vrijgesproken in een statement.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV weigert voorstel KNVB omtrent Lozano

Een korte samenvatting: PSV gaat niet akkoord met het voorstel van de KNVB om aanvaller Hirving Lozano 3 duels te laten schorsen, laat PSV weten op de officiële kanalen..

Meest gelezen