Jones ook kritisch over eigen spel bij Feyenoord

17-2-2018 19:44 - Door: MaxKoehorst

Jones ook kritisch over eigen spel bij Feyenoord

Keeper Brad Jones is, net zoals de fans, kritisch op zijn eigen spel. De keeper is ontevreden en wil er snel wat aan gaan doen.

Vervolg: Jones ook kritisch over eigen spel bij Feyenoord

De wisselvallige resultaten van Feyenoord in 2018 hebben namelijk ook aan de reputaties van trainer Giovanni van Bronckhorst en doelman Jones geknaagd.

 

Zo geeft hij tegenover RTV Rijnmond aan het spel te vaak te vertragen en dat hij beter moet kijken naar de mogelijkheden. De 35-jarige Australiër denkt echter dat er nog veel mogelijk is met de ploeg voor de restanten van dit seizoen; hij hoopt dat de club nu weer wat meer consistentie kan krijgen en zo wat meer wedstrijden op rij kan winnen, wat volgens hem ook nu nog te vaak mis gaat.

 

Op de vraag of de kritiek over trainer Van Bronckhorst hem verbaast antwoordt hij heel correct: ‘Het verbaast me zeker. Maar social media is het negatiefste van de hele wereld, dus daar kijk ik niet teveel naar.’


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jones ook kritisch over eigen spel bij Feyenoord

Een korte samenvatting: Keeper Brad Jones is, net zoals de fans, kritisch op zijn eigen spel. De keeper is ontevreden en wil er snel wat aan gaan doen..

Meest gelezen