Terry gekscherend door The Guardian genoemd als trainer Chelsea

17-2-2018 18:38 - Door: MaxKoehorst

Terry gekscherend door The Guardian genoemd als trainer Chelsea

In een opinieartikel heeft The Guardian laten weten dat het zeker een mogelijkheid is dat John Terry binnen enkele jaren de nieuwe trainer wordt van The Blues uit Londen, waar hij een geruime tijd zelf verdediger was.

Vervolg: Terry gekscherend door The Guardian genoemd als trainer Chelsea

Terry, die in het seizoen 2007-2008 al interim-trainer was na het ontslag van Avram Grant, werd al enkele tijd gelinkt aan een terugkeer bij de club in het blauw. Antonio Conte is in Engeland nog steeds niet helemaal zeker van zijn baan en Luis Enrique werd in de winter ook al genoemd. Roman Abramovich is er nog niet uit wie zijn trainer moet worden en daarom speculeren de media er op los.

 

Of The Guardian gelijk gaat krijgen is nog maar de vraag, als nieuwe trainer instappen bij een club als Chelsea kan direct de ondergang betekenen van de trainersloopbaan van Terry.

 

Terry speelde in totaal 717 wedstrijden voor Chelsea en kwam tot 78 interlands voor Engeland. Een grote naam dus binnen de voetballerij.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Terry gekscherend door The Guardian genoemd als trainer Chelsea

Een korte samenvatting: In een opinieartikel heeft The Guardian laten weten dat het zeker een mogelijkheid is dat John Terry binnen enkele jaren de nieuwe trainer wordt van The Blues uit Londen, waar hij een geruime tijd zelf verdediger was..

Meest gelezen