Robben wil zeker nog twee jaar door met voetballen

17-2-2018 19:04 - Door: MaxKoehorst

Robben wil zeker nog twee jaar door met voetballen

Arjen Robben is zeker van zijn zaak; hij wil graag nog doorgaan tot 2020, minimaal. De Nederlandse voetballer is op zijn plek bij FC Bayern maar blijft ook om zich heen kijken.

Vervolg: Robben wil zeker nog twee jaar door met voetballen

Zo is het bijvoorbeeld nog onduidelijk wat er met zijn contract gaat gebeuren na 30 juni van dit jaar. Bayern lijkt nog geen haast te hebben met een verlenging van het contract van de 34-jarige topaanvaller. Clubheld Uli Hoeneß wil binnen enkele maanden duidelijkheid geven aan de fans van München.

 

In een interview met een Duits sportblad laat Robben weten geen angst te voelen voor zijn toekomst, hij voelt zich fit en bekijkt alle mogelijkheden. Mocht Bayern geen plek meer hebben, is de Eredivisie altijd een weg die hij kan inslaan, in het verleden speelde hij namelijk al geruime tijd voor FC Groningen en PSV, die een terugkeer van dit icoon wel zien zitten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Robben wil zeker nog twee jaar door met voetballen

Een korte samenvatting: Arjen Robben is zeker van zijn zaak; hij wil graag nog doorgaan tot 2020, minimaal. De Nederlandse voetballer is op zijn plek bij FC Bayern maar blijft ook om zich heen kijken..

Meest gelezen