Lacazette van top naar flop bij Arsenal na komst Aubameyang

16-2-2018 14:39 - Door: M.d.Z.

Lacazette van top naar flop bij Arsenal na komst Aubameyang

Afgelopen zomer werd de spits van het Franse Olympique Lyon gehaald als redder in nood, maar amper zes maanden later waait de wind heel anders voor de Franse aanvaller.

Vervolg: Lacazette van top naar flop bij Arsenal na komst Aubameyang

De verwachtingen waren hoog voor Lacazette afgelopen zomer, maar tot op heden weer de aanvaller de verwachtingen niet waar te maken in Londen en moet hij vechten voor zijn kansen bij The Gunners.

 

Met de komst van recordaankoop Pierre-Emerick Aubameyang lijkt Lacazette zijn basisplaats kwijt te geraken. Afgelopen Europa League mocht de aanvaller nog in de basis beginnen maar kon hij niet caputuleren en liet hij twee grote kansen onbenut.

 

De aanvaller zal tevens een knie operatie ondergaan, waardoor hij een kleine zes weken uit de running is en daarna nog harder zal moeten vechten voor zijn kansen bij Arsenal. Arsenal betaalde afgelopen zomer een bedrag van 53 miljoen euro voor de aanvaller, die tot op heden dus tegenvalt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Lacazette van top naar flop bij Arsenal na komst Aubameyang

Een korte samenvatting: Afgelopen zomer werd de spits van het Franse Olympique Lyon gehaald als redder in nood, maar amper zes maanden later waait de wind heel anders voor de Franse aanvaller..