Lukaku: Ik kom zeker ooit terug naar Anderlecht

16-2-2018 11:52 - Door: M.d.Z.

Lukaku: Ik kom zeker ooit terug naar Anderlecht

De Belgische spits die momenteel voor het Engelse Manchester United uitkomt, wil nog voor het eind van zijn carriere terugkeren bij het Belgische RSC Anderlecht.

Vervolg: Lukaku: Ik kom zeker ooit terug naar Anderlecht

De Belgische spits doorliep het grootste deel van zijn jeugdopleiding bij het Belgische Anderlecht, waar hij op jonge leeftijd al vertrok naar het buitenland. In het seizoen 2008/2009 maakte de spits zijn officiele debuut voor Anderlecht waar hij in 98 officiele wedstrijden tot 41 doelpunten kwam.

 

In gesprek met HLN laat de spits weten: 'Mijn droom was altijd om voor Anderlecht te spelen. Voor het einde van mijn carrière zal ik zeker terugkeren, dat kan ik beloven. Ik heb hier een geweldige tijd gehad.'

 

De 24-jarige spits speelde al voor Chelsea, West Bromwich Albion en Everton waarna hij afgelopen zomer voor een miljoenenbedrag naar het Engelse Manchester United werd gehaald. In 37 wedstrijden was de spits al 19 keer trefzeker en was hij zes keer de aangever.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Lukaku: Ik kom zeker ooit terug naar Anderlecht

Een korte samenvatting: De Belgische spits die momenteel voor het Engelse Manchester United uitkomt, wil nog voor het eind van zijn carriere terugkeren bij het Belgische RSC Anderlecht..

Meest gelezen