PSV fans laten foto Suarez verwijderen op nieuwe sportwinkel PSV

16-2-2018 12:59 - Door: M.d.Z.

PSV fans laten foto Suarez verwijderen op nieuwe sportwinkel PSV

Vrijdag wordt er voor de Eindhovenaren een nieuwe sportwinkel geopend 100% voetbal, alleen hebben de PSV fans reden tot klagen.

Vervolg: PSV fans laten foto Suarez verwijderen op nieuwe sportwinkel PSV

De winkelramen van de nieuwe sportwinkel zijn versierd met foto's van Paul Pogba, Luis Suarez en Lionel Messi, daar waar de PSV fans de foto van Suarez niet willen zien (dit door zijn verleden bij Ajax).

 

De PSV supporters hopen dan ook van harte dat de foto van Suarez verwijderd wordt van de ramen. Voorzitter Harrie Timmermans van Supportersvereniging PSV laat in het ED weten dat dit komt door het vermeende bijtincident uit 2010 waar Otman Bakkal werd gebeten door Suarez.

 

'De buitenkant van ons stadion is voorbehouden aan helden van onze club. Suarez past daar natuurlijk niet bij, sterker nog hij staat vooral bekend om zijn laaghartige daad richting een van onze spelers. Iemand die ons gebeten heeft, hoort niet te worden afgebeeld op ons huis,' aldus Timmermans.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV fans laten foto Suarez verwijderen op nieuwe sportwinkel PSV

Een korte samenvatting: Vrijdag wordt er voor de Eindhovenaren een nieuwe sportwinkel geopend 100% voetbal, alleen hebben de PSV fans reden tot klagen..

Meest gelezen