Claude Puel: 'Last minute interesse Man. City in Mahrez is respectloos'

15-2-2018 21:47 - Door: M.d.Z.

Claude Puel: 'Last minute interesse Man. City in Mahrez is respectloos'

Vlak voor het verstrijken van het transferwindow meldde het Engelse Manchester City zich voor Mahrez. Iets wat bij Leicester City niet goed is aangekomen.

Vervolg: Claude Puel: 'Last minute interesse Man. City in Mahrez is respectloos'

Leicester City manager Claude Puel spreekt zelfs van onrespectvol. 'Wij halen niet zomaar een waardige opvolger.'

 

Waar Mahrez graag wilde vertrekken afgelopen winterse periode, kwam Manchester City niet met het gewenste bedrag van 90 miljoen euro over de brug voor de smaakmaker van de voormalig landskampioen van Engeland. Dit tot grote frustratie van Mahrez zelf.

 

'Pas een dag voor de deadline officieel je interesse tonen, ik weet niet of dat normaal is,' liet Leicester City manager Puel weten. Puel liet weten dat het een onrespectvolle manier van benaderen is omdat zij niet 1-2-3 een vervanger meer konden regelen voor het vertrek van Mahrez.

 

'Ik kon de situatie maar moeilijk verdragen. Wij hebben geen andere spelers met de kwaliteiten van Mahrez. Andere teams hebben daar misschien minder moeite mee, maar wij moeten inventiever zijn en verdienen daarom wellicht wat meer respect van de grotere clubs.'

 

Sinds de landstitel in 2016 met Leicester City maakt Mahrez al even duidelijk dat het transferbeleid van de club niet klopt. Na het uitblijven van zijn overstap naar Manchester City besloot Mahrez 10 dagen van de club weg te blijven om een duidelijke boodschap achter te laten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Claude Puel: 'Last minute interesse Man. City in Mahrez is respectloos'

Een korte samenvatting: Vlak voor het verstrijken van het transferwindow meldde het Engelse Manchester City zich voor Mahrez. Iets wat bij Leicester City niet goed is aangekomen..