Piqué: Chelsea nooit onderschatten

15-2-2018 21:05 - Door: M.d.Z.

Piqué: Chelsea nooit onderschatten

Al twaalf keer eerder stonden FC Barcelona en Chelsea FC tegenover elkaar in de Champions League, waar het volgende week weer raak is.

Vervolg: Piqué: Chelsea nooit onderschatten

Chelsea wist van die twaalf ontmoetingen er vier te winnen, terwijl FC Barcelona er slechts drie van won. Chelsea draait moeizaam in de Engelse Premier League, maar toch waakt Piqué voor onderschatting van de Londenaren.

 

'De verwachtingen zijn maximaal. We gaan de wedstrijd in als favoriet, met een kans om te winnen,' aldus de verdediger in gesprek met de Spaanse meida. 'Ik weet dat de sfeer positief is, zeer gunstig, alles ziet er goed uit, maar ik denk dat we voorzichtiger moeten zijn.'

 

'We moeten leren van ervaringen, wat er de afgelopen jaren is gebeurd en we weten dat je op een slechte dag uit de Champions League kan vliegen. Een slecht resultaat tegen Chelsea kan het goede seizoen dat we hebben, veranderen in een niet zo goed seizoen. We weten dat we er goed voor staan in de competitie en de Copa del Rey en we gaan naar Londen om te winnen, verder te komen en vooruitgang te boeken in het toernooi.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Piqué: Chelsea nooit onderschatten

Een korte samenvatting: Al twaalf keer eerder stonden FC Barcelona en Chelsea FC tegenover elkaar in de Champions League, waar het volgende week weer raak is..

Meest gelezen