Real Madrid weigerde bod 150 miljoen op Marco Asensio

15-2-2018 16:09 - Door: M.d.Z.

Real Madrid weigerde afgelopen transferperiode Marco Asensio te laten gaan, ook niet voor het megabedrag van 150 miljoen euro.

Vervolg: Real Madrid weigerde bod 150 miljoen op Marco Asensio

El Munde Deportivo meldt donderdagochtend dat Real Madrid afgelopen transferzomer een bod van 150 miljoen euro binnenkreeg, dit was voor Marco Asensio. Real Madrid wilde absoluut niet meewerken aan een vertrek van de smaakmaker, daarbij staat een afkoopsom van 700 miljoen genoemd in zijn contract.

 

'Als iemand hem wil hebben moet er 700 miljoen euro worden betaald. Dat is hij waard,' citeert het nieuwsblad. Om welke Engelse clubs het gaat is niet helemaal bekend, maar namen als Chelsea FC en Tottenham Hotspur worden genoemd.

 

'Zowel Chelsea als Tottenham kan alleen maar dromen van de komst van Asensio, omdat zijn enige doel Real Madrid is. Hij wordt geholpen door Cristiano Ronaldo, die hem helpt in de kleedkamer, over hem waakt en zijn kwaliteiten op waarde schat.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Madrid weigerde bod 150 miljoen op Marco Asensio

Een korte samenvatting: Real Madrid weigerde afgelopen transferperiode Marco Asensio te laten gaan, ook niet voor het megabedrag van 150 miljoen euro..

Meest gelezen