Arnold Bruggink: Oranje gaat mooie tijd tegemoet met Koeman

15-2-2018 19:48 - Door: M.d.Z.

Oud PSV-er Arnold Bruggink schetst een positief beeld voor Oranje, daar waar de toekomst rooskleuriger is dan de laatste maanden werd geschetst.

Vervolg: Arnold Bruggink: Oranje gaat mooie tijd tegemoet met Koeman

'Wat mij bij zijn presentatie beviel, was dat Koeman verkondigde dat het in zijn ogen helemaal niet zo slecht is gesteld met het Nederlandse voetbal,' liet Bruggink weten in zijn column bij het VI. 'Als je maar blijft benadrukken hoe beroerd het gaat, gaat iedereen daar vanzelf ook in geloven. Koeman gaat op de positieve toer en ik denk dat hij daar verstandig aan doet. Er zijn genoeg spelers die in grote competities of bij Europese subtoppers spelen die het nieuwe Oranje kunnen gaan dragen.'

 

'Neem bijvoorbeeld Stefan de Vrij, Virgil van Dijk, Georginio Wijnaldum, Memphis Depay, Kenny Tete, Jasper Cillessen, Daley Blind, Daryl Janmaat en Hans Hateboer. Daarnaast zit er genoeg jong talent als Donny van de Beek, Matthijs de Ligt, Justin Kluivert, Frenkie de Jong, Steven Bergwijn en Tyrell Malacia aan te komen. Daarvan moet Koeman een team formeren en een sfeer zien te creëren waarin iedereen er weer helemaal voor wil gaan,' laat Bruggink weten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Arnold Bruggink: Oranje gaat mooie tijd tegemoet met Koeman

Een korte samenvatting: Oud PSV-er Arnold Bruggink schetst een positief beeld voor Oranje, daar waar de toekomst rooskleuriger is dan de laatste maanden werd geschetst..

Meest gelezen