Hofland verlaat PSV voor avontuur bij Fortuna Sittard

15-2-2018 19:58 - Door: M.d.Z.

Oud PSV voetballer en trainer van PSV onder 16 gaat Eindhoven verlaten, de oud verdediger gaat aan de slag als assistent trainer bij de A selectie van Fortuna Sittard.

Vervolg: Hofland verlaat PSV voor avontuur bij Fortuna Sittard

Hofland gaat bij Fortuna Sittard interim-trainer Claudio Braga assisteren, die nu de taken op zich neemt van de ontslagen Oliseh. Hofland tekent tot het eind van het seizoen bij de club uit de Jupiler League.

 

Marcel Brands laat weten: 'Het is een mooie volgende stap in zijn ontwikkeling als trainer. We danken Kevin voor zijn inzet binnen de jeugdopleiding van PSV en wensen hem veel succes.'

 

Op de clubwebsite laat Hofland zelf weten verheugd te zijn met de overstap naar Fortuna Sittard, 'Er ligt een mooie uitdaging in het verschiet bij Fortuna en daar houd ik wel van. Als speler is het me niet gelukt om terug te keren bij Fortuna. Dat maakt deze kans om terug te komen als assistent-trainer extra mooi. Het is zaak om alle neuzen nu dezelfde kant op te krijgen, want ik wil met Fortuna maar één ding: zo hoog mogelijk eindigen. En dat begint met het pakken van drie punten morgen (tegen Telstar, red.).'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hofland verlaat PSV voor avontuur bij Fortuna Sittard

Een korte samenvatting: Oud PSV voetballer en trainer van PSV onder 16 gaat Eindhoven verlaten, de oud verdediger gaat aan de slag als assistent trainer bij de A selectie van Fortuna Sittard..

Meest gelezen