Neymar: Sommige momenten waren we gewoon veel te zwak

15-2-2018 12:27 - Door: M.d.Z.

Het Franse PSG staat voor een lastige opgaaf, woensdagavond werd met 3-1 verloren van Real Madrid en wacht een zware klus over drie weken in Parc de Princes.

Vervolg: Neymar: Sommige momenten waren we gewoon veel te zwak

PSG wist nog wel op voorsprong te komen, maar liet vervolgens Real Madrid laat in het duel met de winst aan de haal te gaan. Neymar baalt van het verlies in Madrid en weet dat het een lastige klus gaat worden over drie weken in de return.

 

'Het wordt moeilijk, maar niets is onmogelijk, Afgelopen jaar gingen we uiteindelijk door na een lastigere situatie. Ik hoop dat we een betere wedstrijd neer kunnen zetten, zodat we alsnog de volgende ronde halen,' liet de Braziliaan na afloop weten in gesprek met Esporte Interativo.

 

Het spel van PSG viel niet goed bij Neymar in het duel met Real Madrid, 'We speelden om sommige momenten zwak. We vergaten onze rust te nemen en we speelden niet volwassen. We hadden het beter moeten doen. We moeten nog uitzoeken wat we hadden moeten veranderen. We speelden niet slecht, maar we moeten verbetren om Real Madrid de volgende keer te verslaan.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Neymar: Sommige momenten waren we gewoon veel te zwak

Een korte samenvatting: Het Franse PSG staat voor een lastige opgaaf, woensdagavond werd met 3-1 verloren van Real Madrid en wacht een zware klus over drie weken in Parc de Princes..

Meest gelezen