Sergio Ramos: Real Madrid moet je nooit afschrijven

15-2-2018 11:51 - Door: M.d.Z.

Na afloop van de 3-1 gewonnen wedstrijd tegen PSG in het heenduel van achtste finales in de Champions League, haalde Ramos weer eens uit naar de media.

Vervolg: Sergio Ramos: Real Madrid moet je nooit afschrijven

Waar Real Madrid in de Liga het uitzicht op de landstitel kwijt is en ook is uitgeschakeld in de Copa del Rey, moeten alle pijlen gericht worden op de Champions League dit seizoen. Waar het woensdagavond even mis leek te gaan voor de Madrilenen, werd er toch laat in het duel een 3-1 zege geboekt tegen PSG.

 

Na afloop liet Ramos van zich horen tegenover de media, 'Dit zijn avonden die mensen zich nog lang zullen herinneren,' sprak de verdediger tegenover AS. 'We hebben het geweldig gedaan, dit is een terechte uitslag. We waren maximaal geconcentreerd én hadden de scherpte voor de goal die we in voorgaande wedstrijden nog wel eens misten. Chapeau voor de hele ploeg en hoe hard iedereen gewerkt heeft. Ook na hun treffer gingen we op zoek naar de zege, daarin toonden we karakter. Dat bewijst maar weer: Real Madrid is nóóit begraven.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sergio Ramos: Real Madrid moet je nooit afschrijven

Een korte samenvatting: Na afloop van de 3-1 gewonnen wedstrijd tegen PSG in het heenduel van achtste finales in de Champions League, haalde Ramos weer eens uit naar de media..