John Stegeman aan het eind van het seizoen weg bij Heracles Almelo

14-2-2018 20:36 - Door: M.d.Z.

John Stegeman aan het eind van het seizoen weg bij Heracles Almelo

Woensdagmiddag meldt Heracles Almelo op de clubwebsite dat John Stegeman en de club aan het eind van het seizoen uit elkaar gaan.

Vervolg: John Stegeman aan het eind van het seizoen weg bij Heracles Almelo

De algemeen directeur laat weten: 'In goede harmonie hebben we besloten beiden na dit seizoen een andere weg in te slaan. We zijn John Stegeman zeer dankbaar voor zijn inzet voor de club. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de prestaties van de afgelopen jaren.'

 

Stegeman laat ook zelf weten dat een vertrek aan het eind van het seizoen de beste optie voor beide partijen is. 'Ik heb het nog steeds goed naar mijn zin bij de club. Ondanks dat denk ik dat het na bijna vier jaar hoofdtrainerschap voor beide partijen goed is om na dit seizoen verder te kijken.'

 

Stegeman is de vierde trainer die in kort tijdbestek weet te vertrekken, eerder gingen Henk Fraser (Vitesse), Erwin van de Looi (Willem II) en Ernest Faber (FC Groningen) hem al voor.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

John Stegeman aan het eind van het seizoen weg bij Heracles Almelo

Een korte samenvatting: Woensdagmiddag meldt Heracles Almelo op de clubwebsite dat John Stegeman en de club aan het eind van het seizoen uit elkaar gaan..

Meest gelezen