Real Madrid wil 600 miljoen uitgeven aan versterkingen komende zomer

14-2-2018 18:17 - Door: M.d.Z.

Real Madrid wil 600 miljoen uitgeven aan versterkingen komende zomer

Er duiken steeds meer verhalen de kop op dat Real Madrid een stormachtige transferzomer tegemoet gaat, waar met groot geld gesmeten gaat worden.

Vervolg: Real Madrid wil 600 miljoen uitgeven aan versterkingen komende zomer

Zo lijkt het Sports Illustrated woensdag te melden dat Real Madrid maarliefst 600 miljoen euro te besteden krijgt komende transferzomer. Waar namen als Harry Kane en Neymar worden genoemd, moet er een frisse wind gaan waaien komend seizoen bij de Madrileense hoofdmacht.

 

Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy is echter niet op zijn mondje gevallen en weet nu al dat wanneer Real zich meldt voor Kane, een prijskaartje van 300 miljoen euro om zijn nek gehangen wordt.

 

Maar buitenom nieuwe spelers, lijkt ook trainer Zidane te vervangen worden. Zo worden namen als Pochettino (evenals Tottenham) genoemd als zijn vervanger, maar ook de Duitse bondscoach Joachim Low wordt al genoemd als potentiele opvolger voor de Fransman.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Madrid wil 600 miljoen uitgeven aan versterkingen komende zomer

Een korte samenvatting: Er duiken steeds meer verhalen de kop op dat Real Madrid een stormachtige transferzomer tegemoet gaat, waar met groot geld gesmeten gaat worden..

Meest gelezen