Unai Emery gelooft in goed resultaat tegen Real Madrid in CL

14-2-2018 18:10 - Door: M.d.Z.

Unai Emery gelooft in goed resultaat tegen Real Madrid in CL

Woensdagavond treft het Franse PSG van Unai Emery de Madrileense grootmacht Real Madrid, waar de oefenmeester van de Fransen gelooft in een goed resultaat.

Vervolg: Unai Emery gelooft in goed resultaat tegen Real Madrid in CL

Woensdagavond treffen grootmachten Real Madrid en PSG elkaar, een clash van het duurste van het duurste. Alle camera's zullen vanavond gericht staan op Ronaldo vs Neymar, al gaat het duel tussen twee teams natuurlijk.

 

Waar Neymar de laatste tijd steeds vaker wordt gelinkt aan Real Madrid, weet PSG verdediger Marquinhos te vertellen op de persconferentie, 'Neymar is een speler die zijn emoties en de druk goed controleert en laat dat zien op het veld. Hij is een speler met persoonlijkheid. Hij praat op het veld en hij doet geweldige dingen in Parijs.'

 

Reddingsboei
Voor Real Madrid is het treffen met PSG een reddingsboei, een goed resultaat en doorstoten naar de kwartfinale is voor Real Madrid heilig. De ploeg van Zidane kan het landskampioenschap vergeten in de Liga en kan de Champions League het seizoen nog enigzins redding geven.

 

Voor PSG is het ook zaak dat de Cup met de grote oren eens wordt gewonnen, helemaal nu er afgelopen zomer met geld is gesmeten om versterkingen te halen. Uitschakeling zou betekenen dat Emery kan vertrekken bij PSG en dat er nog meer geld moet worden uitgegeven aan versterkingen, want alleen een landskampioenschap is niet genoeg.

 

'We gaan tegen het team spelen die de meeste Champions Leagues heeft gewonnen, maar zelfs als we hun geschiedenis en elke speler respecteren, hebben we er vertrouwen in dat we kunnen laten zien dat we dicht bij hun niveau zitten. Ik geloof in mijn team. We weten hoe moeilijk het zal worden, maar ik wil een geweldig PSG zien.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Unai Emery gelooft in goed resultaat tegen Real Madrid in CL

Een korte samenvatting: Woensdagavond treft het Franse PSG van Unai Emery de Madrileense grootmacht Real Madrid, waar de oefenmeester van de Fransen gelooft in een goed resultaat..

Meest gelezen