Barca en Real azen op Inter verdediger Skriniar

14-2-2018 16:22 - Door: M.d.Z.

Dit seizoen maakt Milan Skriniar veel indruk bij het Italiaanse Internazionale, dat is ook de Spaanse grootheden niet ontgaan.

Vervolg: Barca en Real azen op Inter verdediger Skriniar

De 23-jarige verdediger kon afgelopen tranfsferperiode verkassen uit de Serie A, maar Inter hield de deur dicht voor onder meer FC Barcelona en Real Madrid. Afgelopen zomer verruilde Milan Skriniar het Italiaanse Sampdoria voor Inter, waar hij te boek staat als een van de grootste verdedigend talent.

 

Afgelopen winter kon de verdediger echter alweer verkassen naar Spanje, maar daar stak Inter een stokje voor. 'Ik geef toe dat er een waanzinnig voorstel was, maar ik heb het aan mijn zaakwaarnemer gelaten om het af te handelen.'

 

'Inter wilde me niet laten gaan en ik wil ook een goede kans op speeltijd hebben,' aldus de Slowaak. 'Ik weet niet om welke club het nu ging, maar ik vind Real Madrid en FC Barcelona geweldig. Hetzelfde geldt voor de topclubs uit Manchester. De Premier League is de beste competitie ter wereld.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Barca en Real azen op Inter verdediger Skriniar

Een korte samenvatting: Dit seizoen maakt Milan Skriniar veel indruk bij het Italiaanse Internazionale, dat is ook de Spaanse grootheden niet ontgaan..

Meest gelezen