Zidane is niet bang voor PSG en Unai Emery

14-2-2018 15:30 - Door: M.d.Z.

Zidane is niet bang voor PSG en Unai Emery

Voor het Spaanse Real Madrid staat woensdagavond de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op de rol, waar Frans koploper PSG de tegenstander is.

Vervolg: Zidane is niet bang voor PSG en Unai Emery

Voor Zidane en de zijne is het zaak om een goede score neer te zetten in aanloop naar het returnduel, mocht dat lukken hoeft het seizoen niet geheel in de prullebak gegooid te worden.

 

De afgelopen dagen lopen de media al uit naar de duurste clash van dit seizoen, waar de duurste selecties elkaar treffen. Waar het normaliter een finale plaatje is, treffen beide grootmachten elkaar nu al in de achtste finales van de Champions League.

 

Waar Zidane de Madrilenen twee keer naar de winst van de Champions League leidde, is dat geen garantie voor de toekomst. Zidane weet dat ook, 'Ik denk niet na over mijn toekomst. Ik ben alleen gefocust op woensdag, op de rest heb ik geen invloed. Er is tegen PSG wat meer druk, maar daar ga ik van genieten. De fans willen een geweldige voetbalwedstrijd zien en ik ook. Ik leef voor dit soort wedstrijden.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zidane is niet bang voor PSG en Unai Emery

Een korte samenvatting: Voor het Spaanse Real Madrid staat woensdagavond de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op de rol, waar Frans koploper PSG de tegenstander is..

Meest gelezen