Paniek breekt uit bij WBA na ontslag complete staff

13-2-2018 17:55 - Door: M.d.Z.

Paniek breekt uit bij WBA na ontslag complete staff

De hekkensluiter van de Engelse Premier League is de wanhoop nabij, eerder werd trainer Pulis al op straat gezet door de club, maar dinsdag werden ook de algemeen directeur en de voorzitter op straat gezet.

Vervolg: Paniek breekt uit bij WBA na ontslag complete staff

Eind november werd trainer Pulis al ontslagen bij de club, waar nu in februari ook het ontslag van de algemeen directeur en de voorzitter op straat worden gezet. De opvolger Pardew weet ook WBA niet op de rails te krijgen, waardoor de club op degradatie afglijdt dit seizoen.

 

Nu de voorzitter en de algemeen directeur dinsdag ook op straat zijn gezet, slaat de paniek toe bij de club die nu moet knokken tegen degradatie. ''Er is veel te doen, maar op dit moment moet de focus louter en alleen op de resterende competitieduels liggen,' aldus een woordvoerder van de club.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Paniek breekt uit bij WBA na ontslag complete staff

Een korte samenvatting: De hekkensluiter van de Engelse Premier League is de wanhoop nabij, eerder werd trainer Pulis al op straat gezet door de club, maar dinsdag werden ook de algemeen directeur en de voorzitter op straat gezet..

Meest gelezen